Kongekrabbe i hvitsaus med Vigør smakstilsetninger
Kongekrabbe i Hvit saus👌med Vigør's fantastiske tilsetningspulver av Rent råstoff👌
-Damper Kongekrabbe i ovn, kjøler den ned å rensket den.
-Lager hvit saus av krafta som var igjen etter damping i ovn.
Til jevning brukes Vigør's fantastiske tilsetningspulver: *15g Reke pulver premium *15g Krabbekjøtt pulver *15g Torskefilletpulver
Tilsetter 1 pk matfløte
1box Crème Fraiche. -
Finhakker 5-6 gulerøtter som kokes sammen med sausen. -
Til slutt tilsettes kongekrabben, står å småputler mens Mandelpotetene kokes.
Velbekomme
Hvis ein ikke har Kongekrabbe lignende så kan Rekekonger(sjøkreps) brukes.
Rekekonger (sjøkreps)
Hummer fersk eller frossen er også et godt alternativ.
Oppskrift og bilder : Leif Stonghaugen