Kongekrabbe i hvitsaus med Vigør smakstilsetninger

Kongekrabbe i Hvit saus👌med Vigør's fantastiske tilsetningspulver av Rent råstoff👌

-Damper Kongekrabbe i ovn, kjøler den ned å rensket den.

-Lager hvit saus av krafta som var igjen etter damping i ovn.

Til jevning brukes Vigør's fantastiske tilsetningspulver: *15g Reke pulver premium *15g Krabbekjøtt pulver *15g Torskefilletpulver

Tilsetter 1 pk matfløte

1box Crème Fraiche. -

Finhakker 5-6 gulerøtter som kokes sammen med sausen. -

Til slutt tilsettes kongekrabben, står å småputler mens Mandelpotetene kokes.

Velbekomme

Hvis ein ikke har Kongekrabbe lignende så kan Rekekonger(sjøkreps) brukes.

Rekekonger (sjøkreps)

Hummer fersk eller frossen er også et godt alternativ.

CD1A8BBC-2F79-4298-B7D8-736AC14C86EE.jpeg

Oppskrift og bilder : Leif Stonghaugen

BE3E7032-6188-4298-A5DD-A8FE7AE5F8B2.jpeg
Onar Jøsang