Laksepulver burger med Søtpotet og kikerter fra Canada
GINGER-SWEET POTATO- CHICKPEA PATTIES ENRICHED WITH SALMON POWDER
INGREDIENTS:
Søtpotet/kikert burger med laksepulver
6 spiseskjeer med Laksepulver.
2 boks med kikerter renset og drenert.
1 T-skje med jalapeños
1 T-skje ingefær finhakket
2 hvitløksfedd finhakket
½ T-skje Koriander
1 T-skje med Madrass Curry pulver
1/2 T-skje med salt
1 mediumstor Rødløk finhakket
1 passe stor søtpotet kokt og skrellet(avkjøl)
2 spiseskjeer med hvetemel
Bland ingrediensene i en middels stor skål med Laksepulveret, Mos det sammen med en gaffel.lag små burgere (ca 2 spiseskjeer med ferdig blanding) og la det får hvile i ca 15 min så farsen får sette seg før steiking.
Dryss hvetemel på burgeren før steiking. Stek i rapsolje på Medium-varm panne i 3-4 minutter på hver side til de blir gylne. Server med salat.