Laksepulver burger med Søtpotet og kikerter fra Canada

GINGER-SWEET POTATO- CHICKPEA PATTIES ENRICHED WITH SALMON POWDER

INGREDIENTS:

Søtpotet/kikert burger med laksepulver

 

6 spiseskjeer med Laksepulver.

2 boks med kikerter renset og drenert.

1 T-skje med jalapeños

1 T-skje ingefær finhakket

2 hvitløksfedd finhakket

½ T-skje Koriander

1 T-skje med Madrass Curry pulver

1/2 T-skje med salt

1 mediumstor Rødløk finhakket

1 passe stor søtpotet kokt og skrellet(avkjøl)

2 spiseskjeer med hvetemel

 

Bland ingrediensene i en middels stor skål med Laksepulveret, Mos det sammen med en gaffel.lag små burgere (ca 2 spiseskjeer med ferdig blanding) og la det får hvile i ca 15 min så farsen får sette seg før steiking.

Dryss hvetemel på burgeren før steiking. Stek i rapsolje på Medium-varm panne i 3-4 minutter på hver side til de blir gylne.  Server med salat.

2F30836A-7773-48B6-9E01-5F5D96EE47E4.jpg
Onar Jøsang